Deze website (www.kretagriekenland.nl) en de daarop getoonde content is met de grootst mogelijke zorg samengesteld doch de eigenaar (Aardigheidje v.o.f. , hierna genoemd als de eigenaar) aanvaardt geen aansprakelijkheid ten aanzien van mogelijke onjuistheden van het getoonde. De eigenaar is niet aansprakelijk voor beslissingen die u neemt op basis van de inhoud van deze website en voor mogelijke gevolgen die kunnen voortvloeien uit het gebruik van de vertoonde gegevens en informatie.

De eigenaar is niet verantwoordelijk voor content op de aan deze website gekoppelde bestanden en/ of websites waarnaar wordt verwezen. Tevens is de eigenaar niet verantwoordelijk voor informatie geplaatst door derden op de reviewpagina’s van de website.

Het is niet toegestaan om de getoonde content, of delen daarvan, gebruikt op Kretagriekenland.nl te gebruiken op publieke toegankelijke plaatsen. Ongeautoriseerd of oneigenlijk gebruik van de content of delen daarvan maken inbreuk op intellectuele rechten. Wilt u toch gebruik maken van deze content, of delen hiervan, dan dient u hier schriftelijk (via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.) toestemming te vragen. Gebruik van de content, of delen hiervan, is pas toegestaan na toestemming van de eigenaar.

Deze disclaimer is van toepassing op alle pagina’s van de website (www.kretagriekenland.nl) en met het gebruiken van deze pagina’s stemt u in met deze disclaimer.