Candia Campers
Voor een unieke toer over héél Kreta!

Candia Campers is een camper verhuur bedrijf op Kreta en actief sinds 2008. Zij verhuren inmiddels 6 moderne campers. Met de camper Kreta rondtoeren geeft je de unieke gelegenheid om van héél Kreta te genieten. Bijna bij alle strandjes en ook in veel dorpjes kan je zonder problemen vrij-kamperen. Daarnaast zijn er 15 campings.

Elefonisi (foto onder links) staat hoog op de lijst van de meeste gasten en is zelfs in het hoogseizoen met een camper te bezoeken. Vooral na 5 uur ‘s-middags is het dan genieten van de rust en de schoonheid. In de vroege ochtend neem je als eerste een duik in de verfrissende zee!
En zo zijn er nog vele mooie plekjes waar je volop kunt genieten van de stilte en de prachtige natuur. Want naast vele rustige strandjes zijn er ook prachtige plekjes bij rustieke bergdorpjes en op de hoogvlakten. Daar is ‘s-nachts een fantastische sterrenhemel te zien.

Uiteraard geeft Candia campers hun klanten veel informatie. Na een uitgebreide instructie over de werking van de camper, maken ze met jouw een virtueel rondje over een kaart van Kreta en markeren veel interessante plekken. Er zijn prachtige stranden, vele kloven en schitterende routes om te rijden. Een week is echt niet genoeg, dan moet je een keuze maken tussen oost en west. Maar je kunt gerust een andere keer terugkomen!

Al vanaf €80,- per dag huur je een camper op Kreta!

Aanbod in camper verhuur op Kreta bij Candia Campers

Candia biedt een tweetal soorten campers aan voor de camper verhuur op Kreta. Ten eerste : Semi-integraal (foto boven rechts), met een tweepersoonsbed achter in de camper. Deze camper is ideaal voor 2 personen. Ze zijn lager dan de alkoof campers en daardoor iets eenvoudiger te rijden.

Ten tweede: De alkoof camper (foto boven midden) heeft een tweepersoonsbed boven de cabine. Daarnaast hebben deze campers nog 2 vaste bedden in het stapelbed. Ideaal voor 4-5 personen en met veel bergruimte.

Alle campers zijn volledig uitgerust met keukengerei, koelkast, gaskookplaat, verwarming, warmwaterboiler, toilet/douche, fietsenrek en zonnepaneel met 500Watt omvormer voor 220v. Candia campers verstrekt kussens en dekbedden en tegen kleine meerkosten ook het linnengoed en handdoekensets. Fietsen of een opblaasbare SUP zijn ook bij te huren.

Ben je geïnteresseerd? Neem dan vrijblijvend contact op met Candia campers voor meer informatie of een prijsopgaaf.