Aanbiedingen naar Griekenland - Ross Holidays

Tropisch genieten...

Het zand dat knispert tussen je tenen en azuurblauw water met kleine visjes. Zo ziet je dag eruit op Elafonissi beach! Een prachtig strand op ongeveer 1,5 uur rijden vanaf Chania. 

Wanneer je met de auto gaat doe vooral even je raam open op de weg ernaartoe... de typisch Griekse natuurgeur van licht zoet dennen zorgt voor een heerlijke sfeer in je auto! Bij het strand aangekomen een plekje zoeken voor je auto, een grote parkeerplaats biedt meer dan genoeg ruimte! Maar dan..... via een houten looppad kom je bij het strand, het eerste gedeelte bestaat vooral uit vele ligbedjes met aan weerszijden kristalhelder water. En uiteraard het bijzondere roze zand door de kleine schelpjes.... Wij houden wat meer van rust en geen ligbedjes! Kleine tip vanuit ons loop helemaal langs het strand rechtdoor totdat je een soort lage duinen ziet. Bij de duinen staat een bord met daarop verschillende bijzondere duinbloemen en planten. Deze mooie planten worden afgeschermd met een klein touwtje met daartussen een looppad... neem het looppad en je komt op een prachtig stukje strand! Als je vroeg bent kan je zelfs een stukje schaduw pakken van de rotsen.... oh vergeet niet om foto’s te maken want curaçao is er niks bij! 

Schrik overigens niet van geknabbel aan je voeten... in het ondiepe water zwemmen talloze kleine visjes die maar wat graag je voeten komen verzorgen! Dus lig je verkoelend in het water krijg je ook nog eens een gratis pedicure... wat wil je nog meer :)

Tip: De moeite waard om de wekker voor te zetten, wij waren rond 9 uur op het strand! Onderweg een frappé to go en een croissantje... rond 12 uur wordt het pas echt heel druk (bussen met toeristen en dagtours).