In7thHeaven, Mirtos

Aan de zuid-oost kust van Kreta tussen Mirtos en Mithi, vijf autominuten van het strand, tref je de vakantievilla “In7thHeaven“. Het modern ingerichte huis heeft drie slaapkamers en twee badkamers, geschikt voor een verblijf van 6 personen, een volledig ingerichte keuken met alle apparatuur en een heerlijk zwembad (35m2) met veel privacy. Het begin van een zorgeloze vakantie vol eindeloos genieten!

Het vakantiehuis is gebouwd in een olijfboomgaard, er zijn zoveel mogelijk olijfbomen gespaard gebleven. Het huis staat op een groot stuk grond van ruim 7000 m2 samen met drie andere huizen. Door de hoogste ligging van In7thHeaven op 200 meter ben je verzekerd van voldoende privacy.

Rondom het huis zijn verschillende terrassen aangelegd waar je heerlijk in de zon of in de schaduw kunt zitten. Door de openslaande deuren vanuit de woonkamer kom je op het grote terras. Naast de olijfboom bevindt zich hier de grote stenen BBQ, pizzaoven en een grote eettafel met 6 stoelen. Op het terras aan de zijkant van het huis met uitzicht naar de zee, kan je lekker in de schaduw onder de veranda zitten op een heerlijk makkelijk zitje.

Heerlijk zwembad bij In7thHeaven

Rond het grote zwembad staan 4 comfortabele houten ligbedden met een grote parasol. Daarnaast is er op de eerste verdieping een groot dakterras met een loungeset waar je ’s avonds kan genieten van de zonsondergang en de prachtige sterrenhemel!

Vanaf de terrassen rondom het vakantiehuis heeft u een adembenemend uitzicht. Naar het zuiden de Middellandse Zee, naar het oosten de rivierbedding die naar zee loopt, naar het westen de helling vol olijfbomen en tot slot in het noorden de Sarkinaskloof.

In7thHeaven is een oase van rust en het is er fijn vertoeven in elk seizoen; in de zomer het zwembad en het strand dichtbij, in het voor- en najaar eindeloos wandelen met prachtige vergezichten. Vanuit het huis loop je zo de natuur in!

Klik hier voor meer informatie over In7thHeaven