Stergios Apartments

Stergios Apartments is een familiepension net buiten Matala. Alle kamers hebben een schitterend uitzicht op de bergen. Deze accommodatie is de perfecte keuze als je niet van grote resorts houdt. Het is net ver genoeg verwijderd van Matala om niet gestoord te worden door de ‘happenings’, maar toch dichtbij om er gemakkelijk toegang toe te hebben als je dat wilt.

Alle kamers bevinden zich op de eerste verdieping en elke kamer heeft zijn eigen ingang op de gang. De tweepersoonskamers hebben een tweepersoons- of twee eenpersoonsbedden, de driespersoonskamers hebben een tweepersoons- en een eenpersoonsbed. Tweepersoonskamers zijn ruim met hun bijna 20 vierkante meter; de triples zijn iets groter met 24 vierkante meter.

Heerlijk zwembad

Alle zeven kamers zijn open en lichte kamers met eenvoudige badkamer, proper, met koelkast en airconditioning. Kopjes en glazen zijn aanwezig en een waterkoker voor warm water. Gratis wifi in het hele gebouw en warm water. Alle kamers hebben een eigen balkon, perfect om te genieten van een aperitiefje met een onovertroffen uitzicht op de bergen.

In de naastgelegen accommodatie is een heerlijk groot zwembad (50 meter) waar u gratis gebruik van kunt maken. Ook hier kan ontbijt (tegen betaling) in buffetvorm worden geserveerd. Dit kan ter plaatse geregeld worden.

Stergios Apartments en Matala

De kamers liggen op een rustige wandeling van 10 minuten langs een goed onderhouden promenade. Matala is een nog weinig ontdekt juweeltje in het zuiden. Het ligt aan een kleine inham met kleine bergen die het omkaderen, waarvan er één de gekende grotten van Matala is. Ze lichten het ’s nachts op, wat behoorlijk spectaculair is. Als resort heeft het veel restaurants, winkels en accommodaties. Het algemene gevoel van de plek is warm en gastvrij. Het is een heel levendig dorp met een nachtleven. Hier kan je ook genieten van een van de favoriete zonsondergangen van Europa.    604228/604498/604501/604294/604484/604512/604534

Meer informatie?

Wil jij meer weten over Stergios Apartments in Matala? Kijk dan hier 

Geen velden gevonden.