Home » Vakantiehuizen » Garden House Kalamaki

Garden House, Kalamaki

Garden House is een alleenstaande woning met een prachtige tuin. Het ligt op wandelafstand van het strand van Kalamaki. Deze tuin straalt Zen uit en is een perfecte locatie om tot rust te komen.

Deze ruime woning heeft een oppervlakte van  85 m². Er is een open keuken, die volledig ingericht is en voorzien is van alle nodige potten en pannen.  De badkamer heeft een douche en toilet. En belangrijk er zijn 3 slaapkamers.  De grote slaapkamer heeft een dubbel bed en zicht op de tuin en op zee. De tweede slaapkamer heeft 2 enkele bedden terwijl de derde slaapkamer een enkel bed heeft. Een eventuele zesde persoon kan op de sofa in de woonkamer slapen.

De tuin heeft een oppervlakte van  500 m² en is volledig omheind, wat het een veilige omgeving voor de kinderen maakt.  Uiteraard is er tuinmeubilair aanwezig om ten volle te kunnen genieten van de buitenruimtes.  Er is keuze  tussen de voor-,zij- of achtertuin om op elk uur van de dag  zowel zon als wel schaduw te vinden.  Vanuit de voortuin heeft u een prachtig zicht op de Lybische Zee.  Vanuit de achtertuin kijkt u naar het Idagebergte. Simpel gezegd de ideale plek om van de verschillende panoramische zichten te genieten.

Matala, Kommos alsook de archeologische opgravingen van Festos, Gortys en Agia Triada liggen op enkele kilometers van het dorp.

856275

Voor meer informatie en boeken, vul onderstaand formulier in: