Introductie door de eigenaars van Villa Nostalgia

Villa Nostalgia (Kreta) heeft alles wat nodig is voor een geweldige vakantie op Kreta. Vanuit het zeer rustig gelegen plaatsje Filippos ben je in enkele minuten met de auto aan verschillende (zand) stranden, maar je bent ook snel bij de interessante stad Chaniá. Deze stad heeft vele leuke restaurants en bezienswaardigheden. Plaatselijke culinaire mogelijkheden zijn er volop in de liefelijke dorpjes rondom Filippos. We hopen dat jullie als gasten een geweldige ervaring zult beleven die je nog lang zal bijblijven. Kom je vanaf het strand dan kan je in de Villa gebruik maken van de heerlijke voorzieningen, zoals het zwembad en de buitenkeuken, maar je  kan ook de schaduw opzoeken op de binnenplaats.

We hopen jullie binnenkort mogen te begroeten in Villa Nostalgia!

Familie Hans en Adri Vrijenhoef

Beschrijving van de villa en haar faciliteiten:

Villa Nostalgia is oorspronkelijk gebouwd rond 1903. In 2018 zijn er de nodige renovaties afgerond en is de villa geschikt voor verhuur in het hoogste segment. De rustige ligging met een geweldige tuin met zwembad zorgen ervoor dat je in de zon of in de schaduw heerlijk kan relaxen.
De villa is afgeschermd van de weg met een poort, waadoor je met de sleutel de binnenplaats kan bereiken die rustig en schaduwrijk is. Daarnaast kan je op de verhoogde vlonder van het uitzocht richting Vryses genieten.

Via de entree kom je in een ruime woonkamer met TV en een heerlijke vide die voor de nodige koeling zorgt.
Op de begane grond bevinden zich een 2-persoonskamer en een kinderkamer met een stapelbed voor 2 kinderen/ personen. Er is een ruime badkamer met bad met een toilet. De keuken is compleet ingericht, maar niet erg groot omdat er een buitenkeuken is, die in het algemeen meer gebruikt wordt.

Ruime eetkamer

De eetkamer heeft een ruime tafel met een uitloop naar een zitje nabij de haard. Op de eerste verdieping bevinden zich twee 2-persoonskamers met ieder een King-size bed. Kastruimte is er voldoende. Er is een extra kinderbed en een uitklapbaar babybedje op de grotere gezinskamer.

Buiten bevindt zich een schaduwrijk terras met diverse zitjes alsmede de buitenkeuken en de barbecue. Er is een groot zonneterras met diverse ligstoelen aan het zwembad . Een heerlijke tuin aan de achterzijde scheidt de Villa van een olijfboomgaard waar vrijwel geen activiteiten plaats vinden , alleen tijdens de oogst periode in september. Er zijn diverse parasols en ook ligstoelen aanwezig, en met een regelmatige plons in het zwembad zorgt de Villa voor een heerlijk relaxte ambiance. De airconditioners in de Villa bieden voldoende koeling bij extreme warmte, zodat je ‘s nachts heerlijk kan slapen.

Onze gastvrouw is mevrouw Annie UYttebroeck. Zij zal jullie verblijf waar nodig zo veel mogelijk ondersteunen. Bij haar kan je voorafgaande aan je verblijf diverse bestellingen van boodschappen doen. De woning is voorzien van alle gewenste handdoeken, beddengoed, meubilair en tevens diverse spelletjes.
Wij bevelen aan dat er maximaal 8 personen, verblijven waarvan maximaal 6 volwassenen.