Apollonia Beach Resort en Spa

Direct aan het lange strand van Amoudara vind je het 5-sterren Apollonia Beach Resort en Spa. Het complex ligt op slechts enkele kilometers van Heraklion en vlakbij bekende archeologische plaatsen zoals Knossos. Comfort wordt gecombineerd met luxe. De restaurants bieden een variëteit aan culinaire gerechten inclusief traditionele Griekse specialiteiten. De sport- en wellnessfaciliteiten maken het aanbod compleet. En er zijn vele zwembaden aanwezig voor jong en oud. Dat klinkt perfect! Ga je mee vakantie vieren in Apollonioa Beach Resort en Spa?

Atlantica Akti Zeus

Armen omhoog en roetsjen maar! Van de multi-lane glijbaan ga je met de hele familie. Je hebt gratis en onbeperkt entree tot het aquapark van SPLASHWORLD Atlantica Akti Zeus. Niet alleen de kinderen genieten van alle waterpret, ook ouders proberen graag zo’n spannende, supersnelle glijbaan uit. En na zo’n hele dag in het water is het fijn thuiskomen in je moderne kamer. ’s Avonds staan de buffetten al klaar en wie wil, eet lekker à la carte. De belangrijkste trekpleister van Amoudara is het karamel gekleurde zandstrand. Wie wil bodyboarden of snorkelen, hoeft de zee maar in te stappen. Staan de koffers al klaar?

Lili Hotel

Lili Hotel is het ideale hotel om uit te rusten, maar óók een goede uitvalbasis om het Griekse eiland Kreta te ontdekken. Relax aan het zwembad, loop naar het strand of ontdek het centrum van de gezellige badplaats Amoudara. Het driesterren hotel beschikt daarnaast over goede ontspanningsfaciliteiten en een gezellig restaurant.
Op ca. 300 m van Lili Hotel zijn diverse winkeltjes, restaurants en cafés te vinden. Ga voor wat entertainment een avondje naar de bioscoop, nachtclub of het theater. Op ca. 500 m ligt het strand waar je ligbedden en parasols kunt huren voor een ultieme stranddag.

Waterratten opgelet! Op ca. 1,5 km van Lili Hotel ligt het Bravo waterpark. Hier zijn verschillende glijbanen voor uren plezier. Langs de kust zijn verschillende watersporten te beoefenen. Zo is er bijvoorbeeld een kitesurfschool. Huur een auto en rijd naar de omliggende stadjes om het eiland verder te ontdekken.

Liever geen pakketreis? Kijk dan eens hier onder:

Booking.com