Waarom een auto huren op Kreta via Crete Holidays?

Als je een auto wil huren op Kreta, denk dan eens aan Crete Holidays. Crete Holidays en AutoTours werken al sinds 2000 samen en vanaf die tijd hebben wij veel tevreden gasten. Crete Holidays en AutoTours zijn nog steeds een echte familiebedrijven. Onze klanten zijn voor ons geen nummer of boeking nummer zoveel, nee,  wij zien onze klanten als een persoon, als een welkome vriend/vriendin of familie.. We doen ons best om je een zorgeloze vakantie op Kreta te bezorgen. Met onze 24/7 service staan wij klaar voor vragen of adviezen en wij zoeken, mocht dit nodig zijn, naar de beste oplossing voor een eventueel probleem.

Wij doen dit werk al jarenlang, waardoor 55% van onze boekingen inmiddels door onze vaste klanten worden gemaakt. Wij zien het als een blijk van waardering dat zij ons jaar in jaar uit hun vertrouwen tonen, sommigen van hen al meer dan 10 jaar op een rij.

Wij huren al jaren een auto bij Crete Holidays. Altijd goede service en prima en nette auto’s Bij problemen altijd direct hulp. Goed bereikbaar. Volgend jaar zeker weer bij jullie huren!

Een van de vele positieve reviews op Facebook!

Kwaliteit en service staat bij ons hoog in het vaandel.

Al onze huurauto’s zijn ALL-RISK verzekerd. Je betaalt bij het huren van een auto op Kreta via Crete Holidays (contant of met creditcard)  geen boekingskosten, geen aanbetaling, geen eigen risico, een borg is niet vereist en je hebt een ongelimiteerd aantal kilometers. Ook voor onze extra services, zoals bijvoorbeeld een kinderstoel of aan/aflevering van de auto op heel Kreta, worden door ons geen extra kosten berekend.

Kortom bij ons een auto huren op Kreta betekent echt ALLES INCLUSIEF.

Wij staan garant voor een vlotte en flexibele service, tegen de beste prijzen die je op Kreta zult aantreffen.

Wij hopen je weer gauw op Kreta te kunnen ontmoeten,

Myrto, Katerina, Apostolis en Maria Gerogiannakis.