KretaGriekenland.nl is een website van en voor Kreta liefhebbers. Op KretaGriekenland.nl proberen we zo veel mogelijk mensen van zoveel mogelijk informatie over Kreta te voorzien.

Kretagriekenland.nl werkt samen met All over Greece ,een van de meest uitgebreide websites over Griekenland. Ook hebben vele mensen bijgedragen met teksten en/of foto’s; wij danken dan ook Vicky Avonds, Rien Verbeek, Raphael van den Broeck, Hugo Pieters, Fred Kok en vele andere leden van de Facebook groep Kreta Griekenland/Crete Greece voor hun hulp!

Op KretaGriekenland.nl is het mogelijk om te adverteren, mocht u hier in interesse in hebben vraag dan via contact@kretagriekenland.nl naar de mogelijkheden.

Disclaimer: We besteden veel tijd en aandacht aan de website kretagriekenland.nl en we streven na dat alle informatie op de website correct en up-to-date is. Ondanks deze zorgvuldigheid kunnen er kleine fouten op de website staan. Kreta Griekenland of de website kretagriekenland.nl is op geen enkele manier aansprakelijk voor de inhoud van de website en we behouden ons het recht voor om de inhoud te wijzigen.

Copyright/auteursrecht: Alle teksten op deze website zijn auteursrechtelijk beschermd en zijn intellectueel eigendom van Kreta Griekenland, ook een deel van de foto’s op deze website vallen onder het auteursrecht. Het is niet toegestaan om zonder toestemming en een correcte verwijzing naar Kretagriekenland.nl teksten of ander eigendom van deze website te gebruiken op andere websites of elders te publiceren.

Meer interessante websites voor informatie of tips over Kreta/Griekenland:

www.allovergreece.com

www.visitgreece.gr

www.crete-hollidays.net

www.victorzorbas.nl

www.mirtos.eu

www.schilderenopkreta.nl

www.zentrumevents.com

www.natuurhuisje.nl

Lekker Grieks eten

www.irodion.nl in Oosterhout

Griekse producten

www.klasideko.nl