Home » Chania » Agios Pavlos
Aanbiedingen naar Griekenland - Ross Holidays

Agios Pavlos

In het zuiden van Kreta vindt u een van de verborgen pareltjes van Kreta: Agios Pavlos. U vindt Agios Pavlos ten westen van Agia Galini (ruim half uur rijden vanaf Agia Galini) ter hoogte van het aan de doorgaande weg gelegen Akoumia. Vanuit Agia Galini kunt u Agios Pavlos op diverse manieren bereiken. Tijdens het hoogseizoen gaan er diverse bootjes vanuit Agia Galini, leuk als u een dagje wilt genieten op een van de fraaie strandjes. Ook is het mogelijk om met uw huurauto of een een taxi te gaan. U rijdt dan over de hoofdweg in de richting van Spili (en verderop Rethymnon) tot aan Akoumia en zakt dan af richting de kust. Dit is de makelijkste route maar u kunt ook rijden via de kleinere dorpen Melambes, Ano Saktouria en Kato Saktouria. Deze route is door zijn vele bochten en soms wat minder wegdek wat uitdagender maar absoluut de moeite waard.

Maar op welke manier u Agios Pavlos ook bereikt, u zult worden beloond! Agios Pavlos is een heerlijk rustig badplaatsje met een fantastisch uitzicht over de zee. U vindt een strandje met parassols en ligbedden op het strandje van het dorp zelf maar de mooiste stranden vindt u net buiten het dorp. Deze zijn niet heel makelijk te benaderen maar zeer zeker de inspanning waard. Vanaf deze, en natuurlijk ook het strandje in het dorp, kunt u fantastisch snorkelen en zwemmen in het heerlijk heldere en schone water. Als u niet meteen zin heeft om het strand op te gaan, geen probleem! Agios Pavlos telt namelijk ook een aantal gezellige tavernes waar u heerlijk kunt eten terwijl u uitkijkt over de fraaie Libische zee.

Al deze eigenschappen maken Agios Pavlos tot een echte aanrader voor diegene die in alle rust willen genieten van de Kretenzer zon.

Vakantie Kreta
NOVASOL Vakantiehuizen in Griekenland