Home » Contact

KretaGriekenland.nl is een website van en voor Kreta liefhebbers. Op KretaGriekenland.nl proberen we zo veel mogelijk mensen van zoveel mogelijk informatie over Kreta te voorzien.

Op KretaGriekenland.nl is het mogelijk om te adverteren, mocht u hier in interesse in hebben vraag dan via onderstaand formulier naar de mogelijkheden.

Disclaimer: We besteden veel tijd en aandacht aan de website kretagriekenland.nl en we streven na dat alle informatie op de website correct en up-to-date is. Ondanks deze zorgvuldigheid kunnen er kleine fouten op de website staan. Kreta Griekenland of de website kretagriekenland.nl is op geen enkele manier aansprakelijk voor de inhoud van de website en we behouden ons het recht voor om de inhoud te wijzigen.

Copyright/auteursrecht: Alle teksten op deze website zijn auteursrechtelijk beschermd en zijn intellectueel eigendom van Kreta Griekenland, ook een deel van de foto’s op deze website vallen onder het auteursrecht. Het is niet toegestaan om zonder toestemming en een correcte verwijzing naar Kretagriekenland.nl teksten of ander eigendom van deze website te gebruiken op andere websites of elders te publiceren.