Gids Ioannis ademt geschiedenis. De liefde voor Kreta en de rijke geschiedenis van dit eiland, zit diepgeworteld in zijn DNA. Je hangt aan zijn lippen wanneer hij in geuren en kleuren vertelt over de slag om Kreta. De verhalen slepen je mee in de gebeurtenissen van toen. Dit vergeet je nooit meer!

Dit ga je doen

Jij neemt een diepe duik in de geschiedenis die het oude Kreta rijk is. Leer meer over hoe het er hier tijdens de Tweede Wereldoorlog aan toe ging en laat je verbluffen. Niet alleen interessant, ook héél indrukwekkend… Wist je dat één van de grootste luchtinvasies van de Tweede Wereldoorlog op Kreta plaatsvond? Ioannis weet je alles te vertellen over deze Duitse landing in mei 1941 op Kreta.

Het minibusje voert je mee langs 5 verschillende locaties waar in de Tweede Wereldoorlog veel is gebeurd. Onderweg bezoek je het vliegveld van Maleme, de historische brug van Tavronitis, slagvelden, de Duitse en Britse oorlogsbegraafplaatsen… Kreta kent niet alleen een indrukwekkende geschiedenis, de panoramische uitzichten zijn adembenemend. Zo sla je tijdens deze interessante tour 2 vliegen in 1 klap!

Vanaf € 74,-

Dit is een advertorial in samenwerking met Hotiq