Villa Adonis is een vakantiewoning vlakbij Stavremenos en Skaleta op de weg naar Perama. De villa ligt in een rustige omgeving op ongeveer 20 minuten rijden van de stad Rethymnon. Het is er rustig en je hebt er een fraai uitzicht over de glooiende heuvels richting zee.

Villa Adonis is een geschakelde villa met twee slaapkamers voor vier personen waarbij uitgebreid kan worden naar zeven personen. Je hebt er een gezellige woonkamer, een grote keuken die volledig ingericht is en twee badkamers. Op de vide is een werkruimte.
Als je aankomt is er al gezorgd voor opgemaakte bedden en ook liggen de (bad-)handdoeken klaar. Iedere 3 – 4 dagen wordt er schoongemaakt en linnen gewisseld. Voor streamen of werken dan is er snelle WIFI-verbinding. Ook heeft Villa Adonis goede airconditioning en is er indien gewenst een kinderbedje en hoge stoel voor de allerkleinsten.

Heerlijk buitenleven in Villa Adonis

Het weer op Kreta is natuurlijk heerlijk, de dagen buiten zijn zo fijn. Het zwembad heeft een prachtige look & feel! Ga hier lekker liggen op één van de ligbedden onder de parasols, lees een boek of geniet van de rust en de mooie tuin. En neem die plons in het zwembad! Rondom het huis is een zeer ruim terras aangelegd met een grote pergola voor de nodige schaduw en natuurlijk een royale tafel en stoelen waar je heerlijk zit of het nu een lekker ontbijt aan het begin van de dag is of tot laat in de avond met een glas wijn.

Dit heerlijke plekje is alleen bereikbaar per auto. Bij het eerste contact geeft de eigenaresse je graag alle informatie en ze kan je ook helpen met het huren van een auto. Je kunt in de omgeving heerlijk eten of je haalt bij de lokale supermarkt of slager de ingrediënten voor een BBQ in de tuin.

Maak kennis met de lokale bevolking en trek eens een dagje het binnenland in. Hier is er nog steeds kans om uitgenodigd te worden voor een glas raki en maak je met een glimlach vrienden voor het leven. Je krijgt voor vertrek veel tips voor prachtige stranden en de lekkerste plekken om te eten. Dit in de vorm van een informatieboek dat je voor vertrek krijgt.

Bijzonderheden:

* 2x per week schoonmaak

* 2x per week wisseling van handdoeken en linnen

* strandlakens en handdoeken inbegrepen