Home » Chania » Kamisiana
Aanbiedingen naar Griekenland - Ross Holidays

Het dorp Kamisiana is een rustige plek met een prachtig strand net boven de oude nationale weg van Chania-Kolymbari. Het is een klein rustig dorpje op slechts 1,3 km van Tavronitis en 1 km van het strand.

Het dorp Kamisiana zelf heeft alleen een café op het dorpsplein, maar langs de hoofdweg zijn er een paar winkels en restaurants die tijdens de zomermaanden geopend zijn. Voor meer voorzieningen biedt het dorp Tavronitis mini-markten, een bakker, een apotheek, cafés, restaurants en meer. Deze zijn bovendien het hele jaar geopend.

Het strand in Kamisiana is geen zandstrand waardoor het minder populair is bij toeristen, maar het trekt  vooral locals, juist omdat het rustig is. Het strand strekt zich uit van Tavronitis tot Kolymbari (Tip, dit is een zeer aangename wandeling, vooral in de wintermaanden).

Leuke accommodaties in Kamisiana:

Huize Katsikoulakis (Meer info over deze accommodatie?)

Huize Katsikoulakis ligt direct aan het strand van Kamisiana. De familie Katsikoulakis woont op de bovenverdieping van het eerste gebouw en staan garant voor een gastvrije ontvangst en een onvergetelijk verblijf. De appartementen en studio’s zijn verdeeld over twee gebouwen, die in elkaars verlengde liggen. Het voorste gebouw heeft vier studio’s op de begane grond. Het tweede gebouw heeft zowel op de begane grond als de eerste verdieping een studio en twee appartementen.

Huize Mari Helen (Meer info over deze accommodatie?)

Eigenaren Giorgos en zijn vrouw Chrissoula laten u graag kennis maken met de typische Kretenzer gastvrijheid. Huize Mari Helen is overigens naar hun twee dochters vernoemd, Maria en Helena. Deze woning ligt geheel vrij en heeft naar alle kanten een fraai uitzicht. Huize Mari Helen is omringd door een tuin in een landelijke omgeving, op korte afstand van het strand van Kamisiana.

Meer accommodaties in Kamisiana:

Aanbiedingen naar Griekenland - Ross Holidays